середа, 25 червня 2025 р.

 Другий день курсу “Профтехосвіта на зламі: як вижити, оновитися та підготувати фахівців для відбудови країни” — смачний, натхненний і наповнений сенсами!

24.06.2025 до нас долучились освітяни, які не бояться експериментів і змінюють підхід до профорієнтації буквально "на смак"!

У фокусі — два напрями:
Як кулінарію зробити цікавою для школярів? Як майстер-класи допомагають обрати професію свідомо?
Порхун Леся та Тристан Олеся
, педагоги РЦ ПТО №1 м.Кременчука, поділилися кейсами, де кулінарні активності перетворюються на дієвий інструмент профорієнтації. Їхній досвід — це синергія здорового харчування, натхнення й практики з реального життя.

Як відродити славні традиції виноградарства?
Кабак Надія, заступник директора з навчально-виховної роботи ДНЗ «Татарбунарське професійно-технічне аграрне училище», Одеська область, надихнула прикладом, як локальна історія та ремесло можуть стати сучасною профорієнтацією. Професійна освіта оживає там, де є любов до справи та розуміння потреб громади.

Модератори дня — Катерина Безклинська і Віталій Свиридюк — тримали динаміку, настрій і сенси на високому рівні!

Як завжди з нами — Євгенія Шелест, наш двигун, натхненниця, координаторка, яка створює простір підтримки, довіри й змін.










Немає коментарів:

Дописати коментар

 Зробила ще один крок уперед у своєму розвитку – закінчила курс англійської мови   Pre-Intermediate 🎉 Люблю навчатися, відкривати нові мож...