Другий день курсу “Профтехосвіта на зламі: як вижити, оновитися та підготувати фахівців для відбудови країни” — смачний, натхненний і наповнений сенсами!
24.06.2025 до нас долучились освітяни, які не бояться експериментів і змінюють
підхід до профорієнтації буквально "на смак"!
У фокусі —
два напрями:
Як кулінарію зробити цікавою для школярів? Як майстер-класи допомагають
обрати професію свідомо?
Порхун Леся та Тристан Олеся,
педагоги РЦ ПТО №1 м.Кременчука, поділилися кейсами, де кулінарні активності
перетворюються на дієвий інструмент профорієнтації. Їхній досвід — це синергія
здорового харчування, натхнення й практики з реального життя.
Як відродити
славні традиції виноградарства?
Кабак Надія, заступник директора з навчально-виховної роботи ДНЗ
«Татарбунарське професійно-технічне аграрне училище», Одеська область, надихнула
прикладом, як локальна історія та ремесло можуть стати сучасною
профорієнтацією. Професійна освіта оживає там, де є любов до справи та
розуміння потреб громади.
Модератори дня
— Катерина Безклинська і Віталій Свиридюк — тримали динаміку,
настрій і сенси на високому рівні!
Як завжди з
нами — Євгенія Шелест, наш двигун, натхненниця,
координаторка, яка створює простір підтримки, довіри й змін.
Немає коментарів:
Дописати коментар